top of page
logo2017_transp (1).gif

Cafe Break Finland - kahviautomaatit yritykselle

Cafe Break Finland tarjoaa kahviautomaatit, kuumajuoma-automaatit ja vesiautomaatit kaikkialle, missä arvostetaan ripausta luksusta arjessa.

Kauttamme saatte laadukkaat kahvikoneet sekä useita makutestejä voittaneet juomavaihtoehdot, luotettavasti kotimaiselta perheyritykseltä.

puu_seina.jpg

KAHVI& VESIAUTOMAATIT

DORADO Suodatinkahviautomaatti

Dorado suodatinkahviautomaatti valmistaa tuoreen kahvin suoraan suodatinjauhetusta kahvista. Toimintavarma ja helppokäyttöinen, vaivattomaan asiakaskäyttöön suunniteltu.

DORADO Papukahviautomaatti

dorado_papu_jpg-scaled.jpg

Dorado papukahviautomaatti jauhaa kahvin tuoreista pavuista joka kerta. Helppo käyttöliittymä, painat nappia ja nautit kahvista.

Tyylikäs automaatti kaikkiin asiakaspaikkoihin.

CANALETAS Kylmävesiautomaatti

Canaletas kylmävesiautomaatti tarjoaa aina raikasta, suodatettua juomavettä.

Kytkentä suoraan kylmävesijohtoverkkoon. Huoltosopimusmahdollisuus.

Huoltosopimus

Cafe Break Finland Oy tarjoaa huoltosopimuksen kaikille myydyille laitteille.

Mikä on huoltosopimus? Mitä se edellyttää?

Huoltosopimuksen edellytykset
Jotta laitteellasi on huoltosopimus, asiakkaalta edellytetään että laitteessa käytettävät tuotteet ostetaan meiltä sovitun hinnaston mukaisesti. Huoltosopimus ei ole sidottu juotujen kuppien määrään, tai kuukausittain ostettujen tuotteiden rahalliseen arvoon.

Teitä laskutetaan vain käytettyjen tuotteiden perusteella ja huoltosopimus on voimassa aina kun tuotteet on meiltä ostettu.

Huoltosopimus itsessään ei maksa mitään ylimääräistä.

Kaikki huollot ja käynnit kuuluvat tuotehintoihin.

Esimerkiksi suodatinkahvin kuppikustannus on keskimäärin 20-22cent/kuppi huoltosopimuksineen.

Huoltosopimuksen sisältö

Kun huoltosopimus on voimassa, käymme teidän luona kerran kuukaudessa.

Käynnin tarkoitus on pestä laitteen hygieniaosat sisältä(esim. itse keitinosa, mikserit joissa juomat sekoitetaan, sekä suuttimet joissa tuotteet liikkuvat, sekä siivoamme laitteen sisäosista suurimmat liat pois).

Käytännön tarpeista keskustelemme aina sopimusta tehdessä, mikä kenenkin tarvepuhdistuksen suhteen on. Tarvittaessa voimme laskea tarjouksen useammasta käynnistä per kk.

Laitteeseen voi tulla sopimuskauden aikana jokin tekninen vika. Huoltosopimus kattaa kaiken näihin liittyvän.

Tulemme paikalla lyhyellä varoajalla, korjaamme laitteen ja vaihdamme rikkoutuneet osat ja käyttö voi jatkua. Emme veloita huoltokäynnistä, koska se kuuluu tuotehintoihin jotka sisältävät huoltosopimuksen.

Jos vika on johtunut jostain äkillisestä tapaturmasta tai tuhosta asiakkaan tiloissa, veloitamme korjauskustannukset teiltä. Maksatte siis laitteen käytöstä vain sovitun vuokrahinnan sekä tuotehinnat.

Pyrimme näin tarjoamaan mahdollisimman helpon, sekä edullisen tavan pitää työpaikallanne aina teknisesti toimiva ratkaisu kahvitarjontaan.

Kaikilla laitteillamme on saatavilla makutakuu

Sovi koekäytöstä meidän kanssa.

Tuomme laitteen viikoksi tai kahdeksi koekäyttöön, maksat vain testin aikana käytetyt tuotteet.

Ei laitevuokria, asennusmaksua, toimituskuluja, tai piilokuluja.

Meira, Paulig ja Segafredo ovat kahviemme takuuna.

Kaakaojuomamme perustuvat Van Houtenin perinteisiin, Van Houten on kehittänyt Cafe Breakille ainutlaatuisen vähälaktoosisen kaakaon.

Teet ovat Liptonin ja kertakäyttötuotteet Huhtamäen.

Huomioimme myös vastuullisuuden, sillä tuotevalikoimistamme löytyy sertifikoituja tuotteita kuten Reilunkauppa, UTZ ja Reinforest Alliance.

bottom of page